gov.ua
Державні сайти України
Сарненська районна рада
Офіційний вебсайт
Сайт працює в тестовому режимі.
Стара версія сайту доступна за посиланням http://old.sarnyrrada.gov.ua
, Адміністратор

№562 Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                               № 562
 
 
Про порядок денний
позачергової двадцять другої
сесії Сарненської районної
ради сьомого скликання

 
 
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
        1. Про звіт райдержадміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік.
        2. Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2017 році.
        3. Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік.
        4. Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність.
        5. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи про роботу комісії.
        6. Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Сарненські новини», співзасновником якого є Сарненська районна рада.
        7. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2017 рік.
        8. Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 12 місяців 2017 року.
        9. Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2018 рік.
        10. Про оптимізацію ліжкового фонду медичних закладів району.
        11. Про районну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2018 рік.
        12. Про звіт щодо виконання Програми увічнення пам'яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років.
        13. Про звіт щодо виконання Програми будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки.
        14. Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік.
        15. Про звіт щодо виконання Програми реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки.
        16. Про реорганізацію комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        17. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        18. Про передачу із спільної власності територіальних громад Сарненського району приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, що перебуває на балансі комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради у комунальну власність Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        19. Про закріплення за комунальним закладом «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на праві оперативного управління індивідуально визначеного майна.
        20. Про передачу з балансу відділу охорони здоров'я Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради індивідуально визначеного майна.
        21. Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області.
        22. Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду та орендні ставки на нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) спільної власності територіальних громад району.
        23. Про передачу у комунальну власність Кузьмівської сільської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунального підприємства «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради.
        24. Про звіт щодо виконання районної програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2017 рік.
        25. Про звіт щодо виконання районної програми розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки.
        26. Про внесення змін до районної Програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік.
        27. Про звіт щодо виконання районної цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки.
        28. Про внесення змін до районної цільової програми соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2018 - 2020 роки.
        29. Про програму розвитку культури Сарненського району на 2018 - 2022 роки.
        30. Про районну програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України та інших військових формуваннях на 2018-2021 роки.
        31. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки.
        32. Про внесення змін до районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки.
        33. Про районну програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік.
        34. Про внесення змін до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки.
        35. Про внесення змін до районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки.
        36. Про звіт щодо виконання районного бюджету за 2017 рік.
        37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1600 га, яка перебуває в оренді приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        38. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,3926 га, яка передана в оренду фізичній особі-підприємцю Бежнюку Олександру Петровичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1075 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,6154 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,4123 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,5297 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        43. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
        44. Про депутатські запити.
        45. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

Останні документи

Документи → Проєкти рішень
17 квітня 2024
Про дострокове припинення повноважень депутата Сарненської районної ради восьмого скликання Ткачук Наталії Василівни

Документи → Проєкти рішень
15 квітня 2024
Про звіт щодо виконання Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Сарненського району на 2021-2023 роки

Документи → Проєкти рішень
15 квітня 2024
Про звіт щодо виконання районної Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань в окремих категорій населення Сарненського району на 2020-2023 роки

Документи → Проєкти рішень
10 квітня 2024
Про хід виконання Програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб у Сарненському районі на 2022–2024 роки

Документи → Проєкти рішень
10 квітня 2024
Про хід виконання Районної комплексної програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України на 2023–2025 роки

Пошук документів

Корисні посилання

СХОЖІ СТАТТІ

Документи → Рішення, протоколи, результати поіменного голосування сесій → VII скликання → 32 сесія від 07 лютого 2019 року07 лютого 2019№ 794 "Про порядок денний позачергової тридцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання"

Документи → Розпорядження → 2018 рік07 лютого 2018№07 від 07 лютого 2018 року "Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради сьомого скликання"

Документи → Рішення, протоколи, результати поіменного голосування сесій → VI скликання → 22 сесія від 27 вересня 2013 року30 листопада 2002№ 704 "Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської районної ради шостого скликання"

Документи → Розпорядження → 2015 рік27 листопада 2015№ 38 від 27 листопада 2015 року "Про скликання позачергової другої сесії районної ради сьомого скликання"

Документи → Розпорядження → 2018 рік26 лютого 2018№09 від 26 лютого 2018 року "Про скликання позачергової двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання"

Документи → Розпорядження → 2019 рік06 лютого 2019№06 від 06 лютого 2019 року "Про скликання позачергової тридцять другої сесії районної ради сьомого скликання"

Документи → Рішення, протоколи, результати поіменного голосування сесій → VII скликання → 14 сесія від 15 березня 2017 року15 березня 2017№382 "Про порядок денний позачергової чотирнадцятої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання"

Документи → Розпорядження → 2018 рік19 червня 2018№31 від 19 червня 2018 року "Про скликання позачергової двадцять шостої сесії районної ради сьомого скликання"

FACEBOOK
КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ
Квітень 2024 (10)
Березень 2024 (42)
Лютий 2024 (13)
Січень 2024 (15)
Грудень 2023 (33)
Листопад 2023 (25)
ПОГОДА
Погода
Сарненська районна рада© 2024